Connect with us

Receptai

Ypatingai skanūs blynai. Svarbiausia pridėti slaptą ingredientą

Blynų receptų yra labai daug –  beveik kiekviena šeimininkė turi savo mėgstamą.

Tačiau yra vienas puikus receptas labai ploniems blynams. Kaip rezultatas, jie pasirodys neįtikėtinai gražūs, ažūriniai ir nesuplyš keptuvėje. Svarbiausia yra pridėti vieną slaptą ingredientą.

Šis ingredientas yra krakmolas. Taip, jūs supratote teisingai , nes dėl krakmolo kepimo  rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius.

Sudėtis:

  • 0,6 l vandens ir 0,6 l pieno;
  • 1,5 puodelių miltų;
  • 1,5 puodelių krakmolo;
  • 5-7 kiaušiniai (kuo daugiau kiaušinių, blynai skanesni);
  • 2 šaukštai sviesto;
  • 4 šaukštai cukraus;
  • Vanilinė pagal skonį.

Paruošimas

  • Plakite kiaušinius, kol jie bus purūs.
  • Į kiaušinius įpilkite pieno, cukraus, druskos, krakmolo, sviesto ir miltų. Maišykite, kad pašalintumėte bet kokius gabalus.
  • Pilkite tešlą  į keptuvę, iš anksto suteptą augaliniu aliejumi.

Pamatysite, kad blynai gauna neįtikėtinai ploną ir skanią plutą. Jie gali būti naudojami su įvairiais įdarais, tačiau jie taip pat yra labai skanūs valgant be nieko. Skanaus!

Receptai

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos įsimylėsite

Mes visi šiek tiek pašėlę dėl žiemos atostogų; mes mėgstame nepakartojamą atmosferą ir džiaugsmą, kurį jie teikia. Mes tikime stebuklais ir stengiamės, kad mažyčiai magiški dalykai nutiktų mūsų vaikams. Jei jau praleidote šio ypatingo sezono dvasią, išbandykite šiuos penkis mielus desertus. Jūsų vaikai juos pamils!

1. ” Rudolfo raudonojo elnienos elnių ” sausainių rutuliukai

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos jūsų vaikai įsimylės

Ingridientai:

  • 30 „Oreo“ sausainių 
  • 8 uncijos (250 g) grietinėlės sūrio
  • 8 uncijų (250 g) konditerijos gaminių danga
  • mini priešlugelio posūkiai Rudolfo skruzdėlėms
  • raudoni „M&M“ saldainiai už Rudolfo nosies
  • balti saldainiai Rudolfo akims
  • valgomieji žymekliai Rudolfo mokiniams

Instrukcijos:

1. Įdėkite sausainius į virtuvės kombainą ir impulsykite, kol jie suformuos trupinius. Įpilkite grietinėlės sūrio ir sumaišykite. Jis turėtų būti į tešlą panašios konsistencijos.
2. Naudodami šaukštą, dalinkite sausainių tešlą ir susukite į mažus rutuliukus. Padėkite ant kepimo skardos, padengtos pergamentiniu popieriumi.
3. Paimkite klirensą ir sulaužykite juos, kad susidarytų kulniukai. Stiklainius įspauskite į sausainių rutuliukus. Užšaldyti per naktį.
4. Ištirpinkite konditerijos gaminių dangą, kaip nurodyta pakuotės gale. Atsargiai pamirkykite sausainių rutuliukus į išlydytą konditerijos gaminių dangą. Padėkite juos atgal ant kepimo skardos. 
5. Kai baigsite mirkymo procesą, pirmasis sausainių rutulys bus pakankamai sukietėjęs papuošimui. Naudodami likusią konditerijos dangą, uždėkite Rudolfo akis ir nosį. Leisk jiems sukietėti. Patiekite ir mėgaukitės!

                                                                                                       

2. ” Eglutės ” minkštimo sausainiai

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos jūsų vaikai įsimylės

Ingridientai:

  • 4 kiaušinių baltymus kambario temperatūroje
  • 1 puodelio baltojo cukraus
  • žiupsnelis kremo tartaro
  • 1/8 šaukštelio migdolų ekstrakto
  • žali maisto dažai
  • daugiaspalviai cukraus lazdelės
  • žvaigždžių purškimas
  • jūsų pasirinktos šalnos

Instrukcijos:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C iki 390 ° F. Į dubenį sudėkite kiaušinių baltymus, cukrų ir raugintą raugą. Dubenį pastatykite virš verdančio vandens ant viryklės ir plakite mišinį, kol cukrus visiškai ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite migdolų ekstrakto.
2. Kiaušinių baltymus plakite plakikliu vidutiniu greičiu, kol jie taps ryškiai balti, bet vis tiek išbėrę. Įpilkite į maistinius dažus ir plakite tol, kol šis mišinys gali sudaryti standžius smailus.
3. Įdėkite mišinį į vamzdynų maišelį su dideliu žvaigždės formos antgaliu. Nubraukite savo morkas ant kepimo skardos, padengtos pergamentiniu popieriumi arba silikoniniu kilimėliu. Padarykite savo morkutes maždaug 1 colio (2,5 cm) pločio, 2 colių (5 cm) aukščio ir padėkite jas 1 colio (2,5 cm) atstumu viena nuo kitos ant kepimo skardos. Ant jų pabarstykite įvairių spalvų cukraus lazdeles.
4. Kepkite 2 valandas. Atidarykite orkaitę ir leiskite savo morkiniams sausainiams joje likti dar 2 valandas.
5. Naudodami dalį likusio šalčio, uždėkite žvaigždę ant „medžio“ viršaus. Patiekite ir mėgaukitės! 

3. ” Santa ” cukraus sausainiai

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos jūsų vaikai įsimylės

Ingridientai:

  • 12 cukraus sausainių, apvalios formos
  • 15 uncijų (450 g) vanilės užšalimas
  • 24 baltos saldainių akys
  • 12 raudonų saldainių nosies
  • raudonojo cukraus pabarstyti
  • 1,8 uncijos (50 g) saldinto susmulkinto kokoso 
  • 12 mini zefyrų
  • valgomasis žymeklis

Instrukcijos:

1. Naudodami mažą peiliuką ar dantų krapštuką, įmerktą į šaldymą, ant sausainio uždėkite 2 saldainių akis ir 1 saldainio nosį. Naudodamiesi valgomuoju žymekliu nupieškite mokinius.
2. Glaistymą paskleiskite ant 1/3 sausainio viršaus.
3. Ant glaistymo viršaus atsargiai pabarstykite raudonojo cukraus pudros, palikdami ploną baltos spalvos glaisto liniją.
4. Ant trečdalio sausainio dugno išbarstykite apledėjimą.
5. Ant aptepimo užbarstykite pasaldintą susmulkintą kokosą.
6. Ant sausainio viršaus uždėkite mini zefyrus.
7. Naudodami valgomąjį žymeklį, padarykite Kalėdų seneliui šypseną.

4. Nustebinkite sausainius

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos jūsų vaikai įsimylės

Ingridientai:

  • 4 1/4 puodelio miltų (+ šiek tiek miltų, kad nuvalytų jūsų darbo paviršių)
  • 3/4 šaukštelio druskos
  • 3/4 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 puodelio sviesto
  • 1 1/2 puodelio cukraus
  • 2 dideli kiaušiniai
  • 1 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 1 šaukštelis migdolų ekstrakto
  • 1 puodelio vanilės užšalimo
  • mėlynas maisto dažiklis
  • mažų saldainių, razinų ar riešutų įdarui

Instrukcijos:

1. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Atidėti.

2. Plakite sviestą ir cukrų, kol mišinys suformuos lengvą ir purų grietinėlę. Įpilkite kiaušinių, vanilės ir migdolų ekstrakto. Sumaišykite kartu.

3. Įpilkite sausų ingredientų ir viską išmaišykite.

4. Iškočiokite tešlą ir naudodami specialų sausainių pjaustytuvą, išpjaukite sausainius mažų namelių pavidalu. Naudodami mažą kvadratinį sausainių pjaustytuvą ar peilį, išpjaukite centrus iš 1/3 savo sausainių. Tai bus mūsų ” namų ” langai.

5. Šaldykite slapukus 30 minučių.

6. Įkaitinkite orkaitę iki 220 ° C (430 ° F).

7. Kepkite slapukus ant kepimo skardos 12-16 minučių, kol kraštai pradės ruduoti.

8. Leiskite sausainiams visiškai atvėsti. 

9. Įpilkite maistinių dažų į vanilės košę. Užpildykite vamzdynų maišą su matinimu. 

10. Papuoškite sausainius be „langų“ šaldydami. Nubraukite dvi eilutes ir pridėkite vieną iš keturių hebrajų raidžių. Leiskite šerkšnui išdžiūti apie 15 minučių.

11. Įdėkite sausainius be „langų“ ant savo kepimo popieriaus. Ant sausainio su „langu“ užmerkite ploną glaisto liniją. Paspauskite du sausainius kartu su „langais“ ir be jų, ir jie suklijuos ten, kur buvo šalčio linija.

12. Užpildykite „langą“ mažais saldainiais, razinomis ar riešutais. Aplink langą įmerkite ploną glaisto liniją. Padėkite papuoštą sausainio dalį be „lango“ viršuje. 

13. Prieš patiekdami leiskite sausainiams palaikyti kambario temperatūroje apie 30 minučių, kad šaltis sukietėtų ir sausainių sluoksniai priliptų. Slapukus hermetiškame inde galite laikyti ne ilgiau kaip penkias dienas.

5. Cukraus šventės ragai

Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos jūsų vaikai įsimylės

Ingridientai:

  • 12 cukraus spurgų (ledų spurgai)
  • 22 uncijos (600 g) ištirpinto baltojo šokolado (su kakavos sviestu) arba konditerijos gaminių dangos
  • daugiaspalvis cukrus  
  • baltasis modelinis šokoladas (čia taip pat galite naudoti apie 5 uncijas balto tafto)

Speciali įranga:

  • aukšta taurė (šiek tiek platesnė nei jūsų cukraus spurgai)
  • iešmeliai šokolado modeliavimui

Instrukcijos:

  1. Į aukštą taurę supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą ar konditerijos gaminius.
  2. Laikykite ant cukraus kūgio galiuko ir panardinkite į stiklinę. Visas cukraus kūgis, išskyrus jo galiuką, turėtų būti padengtas šokoladu. 
  3. Nuimkite kūgį iš stiklo ir įsitikinkite, kad perteklinis šokoladas nugrimzta. Naudokite mažą šaukštelį, kad šokoladas būtų iki kūgio galo.
  4. Kol šokoladas dar drėgnas, spurgas apibarstykite spalvotu cukrumi. Galite pabarstyti ir iš vidaus, jei norite. 
  5. Kūglius dėkite į šaldytuvą maždaug 10 minučių, kol baltasis šokoladas sukietės. Jei naudojote baltą taffy, įdėkite kūgius į šaldiklį. 

Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – šokolado pūtiklis. 

  1. Iš baltojo modelino šokolado pagaminkite 12 mažų gabaliukų. Juos susukite į 2–2 cm ilgio rąstus.
  2. Į rąstą įdėkite sruogą, sukurdami skylę. Stumkite sruogą tol, kol skylė priglus prie kūgio galiuko. 
  3. Nuimkite iešmelį ir įdėkite šį šokolado pūstuvą į kūgio galiuką. Jei reikia, šiek tiek pakeiskite.

Savo cukraus šventės ragus hermetiškame inde galite laikyti ne ilgiau kaip mėnesį. Jie būtinai užklups jūsų vakarėlį!

Tęsti skaitymą

Receptai

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ar žinote, kaip gaminti paprastus, bet skanius ir kvapnius patiekalus vakarienei? Pabandykite pasidaryti šiuos „wok“ makaronų su skirtingais ingredientais receptus.

Svarbiausias dalykas kepant „wok“ keptuvėje yra ingredientų kepimas maišant ant didžiausios ugnies. Geriau naudoti specialią gilią „wok“ keptuvę, bet jei jos neturite, tiesiog naudokite įprastą keptuvę.

Mes ne  Bright Side laukiame kepimo šį vakarą po darbo!

Ryžių makaronai su vištiena ir baklažanais

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ingredientai :

  • 200g ryžių makaronų
  • 300g vištienos filė
  • 1 baklažanas
  • 1 cukinija
  • 1 svogūnas
  • 4 arba 5 šaukštai sojos padažo
  • 2 šaukštai austrių padažo
  • 1 kukulis pavasarinio svogūno
  • Druskos ir pipirų

Instrukcijos :

  1. Visas daržoves nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištieną supjaustykite ir juostelėmis.
  2. Išvirkite ryžių makaronus.
  3. Išmaišykite vištieną tris ar keturias minutes ant didelės ugnies. Tada suberkite svogūną ir pakepkite dar dvi-tris minutes. Sudėkite daržoves ir virkite jas maišant, kol suminkštės.
  4. Įpilkite padažų ir viską gerai išmaišykite.
  5. Sumaišykite makaronus kartu su vištiena ir daržovėmis.
  6. Patiekite karštą su smulkintu pavasariniu svogūnu.

Wok mėtyti jautienos makaronai

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ingredientai :

  • 300g jautienos filė
  • 300g udono (kvietinių miltų makaronai)
  • 1 svogūnas
  • 2 paprikos
  • 1 čili pipiras
  • 3 skiltelės česnako
  • 200g teriyaki padažo
  • 1 kukulis pavasarinio svogūno
  • Druskos ir pipirų

Instrukcijos :

  1. Jautienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis.
  2. Virkite makaronus.
  3. Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Svogūną ir papriką supjaustykite juostelėmis. Susmulkinkite česnaką ir čili pipirą.
  4. Išmaišykite apkepkite jautieną, tada suberkite svogūną ir papriką ir pakepkite porą minučių.
  5. Įpilkite česnako, čili pipiro ir teriyaki.
  6. Sudėkite makaronus ir viską gerai išminkykite. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite smulkintu pavasariniu svogūnu.

Kiaušinių makaronai su kiauliena ir šparagų pupelėmis

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ingredientai :

  • 200g kiaulienos
  • 200g kiaušinių makaronų
  • 150g šparagų pupelių
  • 1 svogūnas
  • 1 čili pipiras
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 arba 4 šaukštai sojos padažo
  • Žalieji
  • Druskos ir pipirų

Instrukcijos :

  1. Kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais.
  2. Virkite makaronus.
  3. Svogūną, česnaką ir pipirus nulupkite. Svogūną supjaustykite mažomis juostelėmis, česnaką ir čili pipirus susmulkinkite.
  4. Kiaulieną keletą minučių maišant pakepkite aukštoje temperatūroje. Tada po dviejų minučių suberkite svogūną ir pupeles.
  5. Kiaulieną virkite su daržovėmis septynias – dešimt minučių, tada suberkite česnaką, čili ir padažą.
  6. Minkykite viską kartu su makaronais.
  7. Prieš patiekdami suberkite susmulkintus žalumynus.

Sūrio ir daržovių soba

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ingridientai:

  • 2 paprikos
  • 1 svogūnas
  • 200g sobos (grikių makaronai)
  • 100g sūrio
  • 2 šaukštai sezamo sėklų
  • 4 arba 5 šaukštai sojos padažo
  • Druskos ir pipirų

Instrukcijos :

  1. Daržoves nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
  2. Virkite makaronus pasūdytame vandenyje.
  3. Pakepinkite supjaustytą svogūną porą minučių aukščiausioje temperatūroje. Tada sudėkite paprikų juosteles ir pakepkite daržoves, kol jos suminkštės.
  4. Supilkite ant sojos padažo ir leiskite daržovėms sėdėti tris ar keturias minutes, kad padažas įsigertų.
  5. Nulupkite makaronus kartu su daržovėmis ir patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu. Prieš patiekdami įpilkite sezamo sėklų.

Jūros gėrybių stikliniai makaronai

Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais

Ingredientai :

  • 300g stiklinių makaronų
  • 200g jūros gėrybių
  • 100g žaliųjų žirnelių
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 paprika
  • Žalieji
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai sojos padažo
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Instrukcijos :

  1. Apkepkite jūros gėrybes. Padarykite sojos padažo ir citrinos sulčių mišinį ir užpilkite ant jūros gėrybių. Leiskite marinuoti dvidešimt iki trisdešimt minučių.
  2. Penkias – septynias minutes makaronus supilkite į verdantį vandenį. Nusausinkite vandenį.
  3. Kepkite supjaustytą papriką, nuolat maišydami. Įpilkite žaliųjų žirnelių ir česnako.
  4. Įpilkite jūros gėrybių ir viską maišydami kepkite penkias – septynias minutes.
  5. Minkykite makaronus kartu su jūros gėrybėmis.
  6. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.
Tęsti skaitymą

Receptai

Ši arbata padės jums atsikratyti: celiulito, patinusio veido ir numesite 5kg

Garsusis mitybos specialistas : Su šia arbata atsikratysite netinkamo svorio!

Praradus porą kilogramų svorio per kelias dienas, net ir be sumažinto meniu . Dietos yra skirtos deginti riebalus, bet nuobodus veidas ir sunkus kūnas ne visada kalba apie jo perteklių. Priežastis yra vandens metabolizmas  ir kūno druskos pusiausvyra.

Lieknėjimo arbata

Tinkama mityba  pašalina riebalų, kepti ir per daug sūrūs maisto produktai. Druska yra kažkas, ko netgi veganai atsisako. Pasekmės yra tokios: druska yra reikalinga, kad sugertų vandenį, o kai yra per daug druskos, vanduo pradeda susilpnėti. Taigi atsiranda patinimas.

Dėl vandens  ir perteklinio vandens organizme disbalanso  riebalų sluoksnis padidėja nevienodai, atsiranda celiulitas.

Šis nutukimo tipas nėra neįprasta, o kova su ja yra gana paprasta. Tam reikia naudoti natūralius diuretikus . Jie pašalina perteklių nuo organizmo,  mažina patinimą  ir reguliuoja vandens apykaitą.

Citrinos, imbiero, žaliosios arbatos ir arbūzas yra gerai, bet nepakankamai greitai gali susidoroti su užduotimi. Lauro lapai tinka labiau.

Žalioji arbatos lapų arbata  – tai išgelbėjimas modeliams ir visuomenės veikėjams, kuriems reikia trumpą laiką numesti svorio. Mes pasidaliname su jumis lieknėjimo arbatos receptą.

Lieknėjimo arbata

Jums reikės:

  • 800 ml vandens
  • 1 cinamono lazdelė
  • 3 šaukštai. l žalia arbata
  • 1-2 lauro lapai

Virkite vandenį ir pridėkite visas sudedamąsias dalis. Palikite juos garuose 15 minučių, uždenkite indą dangčiu.  Nukoškite per sietą arba marlę ir gerti 3 kartus per dieną: ryte, tuščiame skrandyje, po pusryčių ir prieš miegą. Kursas trunka 1 savaitę, ir tai verta ne kartoti dažniau nei kartą per kelis mėnesius.

Žalioji arbata ir  lauro lapai  yra diuretikai, o aromatui reikalingas cinamonas. Jo kvapas, kartais subtilus, ramina net žiaurų apetitą.

Taigi, arbata apsaugo nuo persivalgymo, pagreitina medžiagų apykaitą ir pašalina  vandens perteklių  iš organizmo. Jo aštrus skonis tikrai padės jums! Išsaugokite mūsų naudingą lauro lapų receptą ir pasidalykite savo įspūdžiais su mumis.

Tęsti skaitymą

Taip pat skaitykite

Dabar5 d. ago

Astrologė vienam iš Zodiako ženklų išpranašavo sėkmę iki metų pabaigos

Astrologė pateikė savo prognozę! Pasirodo, sėkmingiausias Zodiako ženklas yra Jautis. Astrologė teigė, kad nuo rugsėjo iki metų pabaigos Jupiterio planeta...

Dabar5 d. ago

Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, kurių nervų sistema yra pati trapiausia

Žmonės, nesugebantys valdyti savęs ir emocijų, kasdieniame gyvenime gali susidurti su daugybe problemų. Astrologijoje, pasak šios srities žinovų, su tokiu...

Dabar5 d. ago

3 Zodiako ženklai, kurių atstovės gali išvesti ši proto bet kurį vyrą

Kai kurios moterys yra tiesiog nenugalimos. Jos turi ypatingą žavesį, kuris labai traukia vyrus. Tačiau tai toli gražu nėra vienintelė...

Sveikata2 savaitės ago

Kaip sumažinti širdies ligos riziką su mitybos pokyčiais

Širdies liga yra viena iš labiausiai paplitusių mirties priežasčių pasaulyje. Gana dažnai ši liga yra susijusi su mitybos įpročiais, kurie...

Sveikata2 savaitės ago

7 žingsniai į sveiką gyvenimo būdą ir ilgągyvenimą

Sveikas gyvenimo būdas ir ilgągyvenimas yra dvi sąvokos, kurios dominuoja šiandieninėje visuomenėje. Vis daugiau žmonių supranta, kad gyventi sveikai yra...

Sveikata2 savaitės ago

Kas daro jus laimingais? Atsakymas gali jus nustebinti

Laimė – tai daugeliui žmonių amžinai siekiamas tikslas. Tai abstrakti būsena, kurią sunku apibrėžti vienu sakinio. Tačiau daugelis žmonių bando...

Sveikata2 savaitės ago

Išvalykite savo organizmą natūraliai: kaip tai padaryti teisingai

Sveikas gyvenimo būdas ir geras mitybos planas yra esminiai komponentai, kad išliktumėte sveiki ir energingi. Tačiau kartais organizmas gali reikalauti...

Sveikata2 savaitės ago

Sveikos mitybos pradžia: patarimai naujokams

Sveika mityba yra esminė jūsų bendros sveikatos dalis. Ji daro didelę įtaką jūsų energijos lygiui, nuotaikai, svoriui ir net ilgaamžiškumui....

Sveikata2 savaitės ago

Kaip išvengti peršalimo ir gripo: imuniteto stiprinimo būdai

Šaltuoju metų laiku peršalimai ir gripai tampa dažniau pasitaikančiomis sveikatos problemomis. Šios virusinės infekcijos gali sukelti nemalonius simptomus, tokius kaip...

Sveikata2 savaitės ago

Sveikatos sutrikimų prevencija: kas yra svarbu

Sveikatos sutrikimų prevencija yra esminis aspektas užtikrinant ilgalaikę gerovę ir kokybišką gyvenimą. Nors gydymas ir reabilitacija yra svarbūs gydant ligas,...

Populiaru