Tam tikri maisto produktai sukelia persivalgymą ir gali lemti svorio padidėjimą. Apie tai papasakojo gydytoja endokrinologė Natalija Tananakina. Ji teigia, kad ilgai vartojant alkoholį, prieskonius, rūgštų...
Silkė – žuvis, kurią mėgsta daugelis. Ji gali būti sūdoma, kepama, marinuojama ir pan. Tačiau verta pagalvoti apie silkės naudą sveikatai. Ar silkė gali pakenkti organizmui?...
Nors greitasis maistas asocijuojasi tik su kažkuo riebiu ir nesveiku, bet kuriame greitojo maisto restorane galite rasti ką nors mažai kaloringo, kas tikrai nepakenks jūsų figūrai....
Dauguma namų šeimininkių dar vasarą pradeda ruoštis žiemai ir pagamina įvairių uogų uogienių. Mažai kas žino, kad toks produktas ne tik papildo desertus ar pagerina kai...
Žmogus, persirgęs gripu, gali susidurti su rimtomis komplikacijomis. Apie tai plačiau papasakojo imunologė Zoja Skorpileva. Specialistė pažymėjo, kad vienos rimčiausių gripo komplikacijų yra plaučių uždegimas, insultas...
Pomidorai yra vienos populiariausių daržovių.Šios daržovės ant stalo patiekiamos kone kasdien. Pomidorais dažnai pagardinami sumuštiniai ar salotos, taip pat jie puikiai dera ir su karštais patiekalais.Vis...
Žmonės, kurie turi miego sutrikimų, dažniau nei kiti patiria širdies smūgį. Reikėtų pažymėti, kad skaičiai gana reikšmingi. Tikimybė padidėja net 69 procentais. Taip pat dailiosios lyties...
Sulaukus 40 metų reikia pradėti rimčiau žiūrėti į savo sveikatą. Svarbu rinktis sveiką gyvenimo būdą, atsikratyti žalingų įpročių ir nepamiršti fizinio aktyvumo. Taip pat labai svarbu...
Barščiai – patiekalas, kuris yra populiarus visame pasaulyje. Šio patiekalo rūšių yra daugybė: turbūt kiekviena šeimininkė turi savo barščių gaminimo receptą. Vis dėlto, galima išskirti kelias...
Jei norime būti sveiki, turime palaikyti pakankamą fizinį aktyvumą. Kardiologas Denisas Sinkevičius teigia, kad vertėtų rinktis vidutinį krūvį ir atsižvelgti į individualias organizmo savybes. Turbūt paklausite,...